O školi

Centar za podučavanje stranim jezicima i prevodilačke aktivnosti “Kraft” nalazi se u Obrenovićevoj 15/2, u samom centru grada.

Stručni tim našeg Centra čine predavači višegodišnjim iskustvom stečenim u radu sa decom i odraslima u privatnim, osnovnim i srednjim školama, kao i na fakultetima u zemlji i inostranstvu. To su profesori nemačkog, engleskog, francuskog, španskog, ruskog i slovenačkog jezika.

Škola je savremeno opremljena, poseduje i koristi moderna nastavna i didaktička sredstva. Programi i metodi usklađeni su sa standardima kvaliteta zajedničkog evropskog okvira.

Učenje jezika koncepirano je tako da je u svakom trenutku moguće usavršavanje. Za svaki jezik postoje osnovni – početni, srednji i viši tečajevi.

Postoji čitav niz specialnih programa, kao što su poslovni, konverzacijski i debatni tečajevi. Takođe specializovani kursevi z oblasti ekonomije, prava, menadžmenta, bankarstva, tehničkih nauka, medicine, stomatologije i hoteljerstva. Sa uspehom se izvodi i pripremna nastava za studije, postiplomske studije, rad u inostranstvu, kao i za međunarodne ispite i sertifikate.%

Povoljnosti:

Trajanje tečaja

Svaki tečaj za odrasle sadrži 60 časova. Na kraju tečaja organizuje se ispit koji se sastoji iz pismenog i usmenog dela (ili pismeni, slušni, usmeni/konverzacijski).

Nakon toga izdaje se sertifikat. Tečaj traje 4 – 4,5 meseci.

Đački i tnejdžerski tečajevi obuhvataju 64 časa i traju 8 meseci.

Individualna nastava obuhvata 40 časova i traje 2 – 2,5 meseca. Postoji mogućnost i bržeg tempa rada.